Протеинови барове

Протеинов десерт

протеинови вафли

Протеинови барове за спортисти, които искат по всяко време и сутуация да могат да задоволят потребносттите на организма си от необходимите количества протеин, както и за поддръжката на положителен азотен баланс и осигуряването на добро мускулно възстановяване при тежки физически натоварвания и спорт. Протеинови барове с отлични вкусови качества и съдържание на протеин, протеинови матрици и голямо количество аминокиселини. На Вашето внимание supermarketbg.com предлага селекция от протеинови десерти на първениците в бранша: FitSpo с цялата си гама продукти, както и Grenade Reload Flapjacks.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: BSN
BSN - Syntha 6 Edge protein bar създаден да задоволи протеиновия глад на мускулатурата ви. Подходящ за употреба както преди така и след тренировка или като заместител на хранене. С BSN - Syntha 6 Edge protein bar вие ще си осигурите едни бързи..
60.00лв
Производител: FitSpo
FIT SPO protein bar FIT SPO Active 55g e протеинов бар с чудесен кокосов вкус, с който може да презаредите необходимото количество протеини и въглехидрати на момента. Подходящ по всяко време на деня. Съдържа 33% висококачествени протеини и комб..
34.00лв
Производител: FitSpo
  FitSpo Maxx при нужда от по-голямо количество протеин и сила. В един протеинов бар се съдържа 33% висококачествени протеини и комбинация между бързо и бавно разграждащи се въглехидрати, за балансиран постоянен приток на енергия. В състава са д..
41.00лв
Производител: FitSpo
FIT SPO protein bar FIT SPO Power 55g е чудесен протеинов бар създаден специално за спортисти. Предлага се в два отлични вкуса: ягода и шоколад. Подходящ преди, по време и след физически натоварвания или моментите в които имате нужда от момента..
32.00лв
Производител: FitSpo
FIT SPO protein bar FIT SPO slim 12 x 50g - Wafer Hazelnut една чудесна протеинов десерт с неповторим вкус подходящ, както преди, така и след тренировка, с който бихте задоволили глада си без да пълнеете. Подходящ при диета. Съдържа 50% протеин..
38.00лв
Производител: Grenade
Reload Flapjacks са удобен начин да се консумира висококачествен протеин между отделните хранения. Те са с високо съдържание на протеин и над една трета от въглехидратите са от несмилаеми фибри и така калориите са сведени до минимум в сравнение с ..
42.00лв
Производител: Reflex
 Най-лесният, удобен и възможно най-вкусен начин за консумиране на 40 гр. висококачествен суроватъчен изолат (виж още). Смесването на протеина с чиста, прецизно филтрирана вода и използването на естествени, природно идентични аромати и оцветяван..
7.00лв
×
×
×
×

Безплатна доставка до офис на Еконт

за поръчки над 100 лв.

×
×
×