Условия за ползване

Ако вземете решение да пазарувате от този интернет магазин е желателно да се съгласите с общите условия за ползване.

Посещавайки сайта www.supermarketbg.com вие се съгласявате да спазвате следните "Условия за ползване". Ако не желаете да спазвате "Условията за ползване", моля не използвайте този сайт.

Сайта предлага посредством електронния магазин спортни суплементи за продажба единствено на лица, които съгласявайки се с тези условия, потвърждават че не притежават качеството потребители по Закона за защита на потребителите.

www.supermarketbg.com не предлага и не осъществява доставки към лица, които имат качеството потребител за следните категории стоки:

•    Лекарства, хранителни добавки и хомеопатични продукти;
•    Други продукти, представяни с лечебно въздействие;

www.supermarketbg.com се задължава да спазва всички изисквания, установени в българското законодателство относно рекламата и продажбата на хранителни добавки.

Всички продукти индексирани на сайта www.supermarketbg.com не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Сайтът по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства, заместители на хранене или неправилна употреба.

www.supermarketbg.com не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на продуктите или след консултация под формата на публикация или друга отправена към потребител на този сайт. Преди употреба задължително се консултирайте с лекар или специалист относно начина на приемане на продуктите.

Бременни жени , кърмящи майки и деца под 18 години задължително да се консултират с лекар или специалист преди да употребяват предлаганите продукти.

Ако приемате лекарства или страдате от заболяване задължително се консултирайте с лекар  или специалист преди да приемате предлаганите продукти. www.supermarketbg.com не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на продуктите индексирани на сайта.

Информацията на сайта има информативен характер и по никакъв начин не следва да влияе на избора и начина на приемане на продуктите индексирани на сайта. Използвайте информацията на сайта само на ваша отоговорност.

Администраторът на сайта не носи отговорност за достоверността и точността  на материалите публикувани на сайта.

×
×
×
×

Безплатна доставка до офис на Еконт

за поръчки над 100 лв.

×
×
×