Хормоно-стимуланти

повишаване на мъжкото либидо

повишаване на тестостерона

хормон на растежа стимулиране

Хормоно-стимуланти са продукти за регулиране и възстановяване на хормоналния баланс нарушен от употребата на анаболни стероиди или други причини. В основната си част хормоно-стимулантите са на растителна основа извлечени от растението бабини зъби или както е известен продукта трибул терестис или трибестан. Напоследък все по голяма известност при възстановяването на хормоналния баланс набира и D-аспарaгинова киселина. Както е известно нейната функция отговаря за регулирането на нивата на хормоните в ендокринната ситема. С повишаване на нивото на гонадотропина,  лутенизиращия хормон, и фоликуло-стимулиращия хормон. Отделно отговаря и за стимулиране на енизимите, който дават пряко отражение в производството на  тестостерона. D-аспарaгинова киселина или както е известна още като Д-апартат се среща в самостоятелни продукти за регулиране на хормоналния баланс / Allmax-D-Aspartic Acid/ и в продукти където тя е само част от състава. Такива продукти са: Grenade ® AT4 един чудесен доказал се продукт с високото си качество и резултати. Други продукти за регулирането на хормоналния баланс това са: Allmax TribX 90, Трибестан, Grenade Ration Pack, Universal Nutrition - Animal Test, ZMA и др.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Allmax Nutrition
Allmax-D-Aspartic Acid   D-Aspartic Acid  е иновативна хранителна добавка разработена от компанията Allmax nutrition съдействаща за по-високото производство на тестостерон. Тя оказва влияние на една от жлезите в тялото, а именно хипоф..
41.00лв
Производител: Allmax Nutrition
На база 1 отзива.
Allmax TribX 90   Съдържа 90% ФУРАСТАНОЛОВИ САПОНИНИ; Естествен бустер на тестостерон; Ултра-концентриран екстракт; Мощен стимулант на сексуалното либидото. Продуктът съдържа 100% Tribulus Terrestris (Бабини зъби): изключител..
40.00лв
Производител: muscletech
Anabolic Halo е създаден с основна цел да подсигури стимула на тесто-рецепторите, за постигане на по-мощно усвояване на свободния тестостерон от мускулните влакна. От изключителна важност представялва и факта, че свободният тестостерон е единствената..
120.00лв
Производител: Grenade
Grenade ® AT4 е формулиран за подкрепа на хормоналните нива при мъжете. Това благоприятства за: -          Повече издръжливост по време на тренировката -       ..
90.00лв
Производител: Grenade
На база 6 отзива.
Grenade® at4 е тесто стимулатор за бързо и ефективно трансформиране на анаболната среда на организма. За да се постигне максимална сила и мускулна маса, не е достатъчно просто да увеличите вашите калории и протеини. Необходимо е да се постиг..
90.00лв
Производител: Grenade
Grenade Ration Pack е пълноценна дневна хранителна добавка, предназначена да осигури цялостна хранителна подкрепа за спортисти по време на мощни тренировки, както и на военен персонал. Този продукт предлага идеални съотношения и дозировка на кач..
90.00лв
Производител: Reflex
На база 2 отзива.
Testo Fusion е нов тестостеронов бустер на английската фирма за спортни хранителни добавки Reflex nutrition. Със своята иновативна формула на съставки Testo Fusion допринася за бързото възстановяване и повишаване на нивата на тестостерона и либидото ..
58.50лв
Производител: san nutrition
Testo Hardcore е  хранителна добавка за увеличение на нивата на тестостерон в тялото. Testo Hardcore не е хормонален продукт, а стимулатор на собственото производство на тестостерон!   В състава на Testo Hardcore откриваме: Вита..
37.00лв
Производител: Universal nutrition
Universal Nutrition - Animal Test 21 packs. Когато говорим за Animal Test трябва да се отвори скоба, че това не е продукт за начинаещи атлети. Това е продукт за хора с поне двугодишен опит в залата. Каква е целта на продукта Animal Test? Това..
141.00лв
Екдистерон Атлетик е натурален заместител на анаболните стероиди със силно изразени анаболни свойства. Той пpитeжaвa силно изpaзeнa aнaбoлнa aĸтивнocт, ĸoятo активно съдейства зa повишаването нa мycĸyлнaтa мaca, като си свойство cе oтличaвa oт остана..
65.00лв
×
×
×
×

Безплатна доставка до офис на Еконт

за поръчки над 100 лв.

×
×
×