Lipo 6 Black Hers най-добрият фет-бърнър за жени

най-добрият фет-бърнър за жени

Lipo 6 Black Hers

Lipo 6 Black Hers / Липо 6 Блек / най-добрият фет-бърнър за жени оглавяващ световните класации за най-ефективен продукт за борба с мазнините сред хранителните добавки за жени.

Ефект от приема на продукта:
Изгаряне на подкожните мазнини синтезирани в тялото за най-кратък период.

Засилване на  термогенните процеси в организма
Намаляване на апетита и желанието за прием на сладко

Осигуряване на стабилни енергийни нива през целия ден чрез използване на мастите като източник на енергия особено подходящ по време на диета
Мотивация за физическо натоварване и тренировка
Чудесна умствена концентрация през целия ден

Често голяма част от дамите имат проблем със сладките храни и приема на въглехидрати. С течение на времето телата ни привикват с ежедневния прием на големи количества въглехидртати и калории, което и причината за увеличаването на подкожните мазнини.  Поради този факт и увеличение на апетита от Nutrex Research са се погрижили фет-бърнъра им за жени - Lipo 6 Black Hers да покаже своята мощ в контрола на апетита и използването на енергията от мастните депа на организма на жената. Това от своя страна е гарант за постигането на своевременните желани резултати.

Приемът на Lipo 6 Black Hers / Липо 6 Блек / съчетан с подходящ хранителен режим дава възможност  резултатите да бъдат видими още след първата седмица от приема.

Най-силния фет-бърнър за жени Lipo 6 Black Hers

Възможности на Lipo 6 Black Hers:
Много може да се каже за този фетбърнър, но първото и най-важно нещо е, че формулата е създадена и предназначена за жени. Това се явява и най-важния фактор при избора на най-добрият фет-бърнър за жени. Характерно за Lipo 6 Black Hers / Липо 6 Блек / начина му на действие и как то започва с повишаване на телесната температура, а от там и засилване на процесите на топене на мазнините, което пък от своя страна води до скоростното метаболизиране на подкожните мазнини.

Проблема ли са  диетите и защо се чувстваме уморени? Причината за това  идва от ограниченият дневен прием на калории. Това от своя страна води до спад в енергийните ни нива  и се явява основна причина за чувството на умора и липсата ни на мотивация за тренировки.  Тук е момента да отбележим, че създателите на формулата на Lipo 6 Black Hers са се постарали за отстраняването на този често срещан проблем при ниско въглехидратните диети. Така дамите, които искат да отслабнат и да влязат във форма, за най-кратки времеви срокове могат да бъдат сигурни, че с прима на Липо 6  ще си подсигурят необходимата енергия и мускулен тонус през целия ден, плюс допълнително осигурена мотивация за физическа активност. 

Съдържание на Lipo 6 Black Hers / Липо 6 Блек / 120 caps.

Дневна доза от 3 капс:

Йод (Potassium Iodine) 75mcg
Витамин D (Cholecalciferol) 100IU
Фолиева киселина (Folate) 100mcg
Витамин B12 (Cyanocobalamine) 1,25mcg
Хром (Chromium Picolinate) 20mcg

Beyond еxtreme female Fat destroying Complex 629 mg:
Coffea аrabica (fruit) 333mg
Theobroma Cacao (seed) 208.5mg
Citrus Aurantium (fruit) 60mg
Coleus Forskohlii 25mg
Piper Nigrum (fruit) 2.5mg

Aко все още се колебаете просто направете крачката към вашата нова фигура с Lipo 6 Black Hers!

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×
×
×
×

Безплатна доставка до офис на Еконт

за поръчки над 30 лв.

×
×
×